Home > SFP, Optiska transceivers

SFP, Optiska transceivers

SFP och SFP+ Multirate?
Multirate innebär att utrustningen hanterar flera hastigheter. Normalt sett kla... more
Varför behöver man Video SFP när signal skall skickas via SDI interface
Det finns standard SFP för överföring av vanlig Ethernet baserad datatrafik och ... more
Vad är DDMI?
DDMI, även kallat DDM eller DOM är kort för Digital Diagnostics Monitoring. Mo... more
Vilken SFP ska jag ha till HP 2530?
Har du Singlemode- eller Multimode-fiber? För Singlemode 33-4123 med konfigura... more
Vilken konfiguration för NIC / Nätverkskort?
Hur vet jag vilken konfiguration jag ska välja när det är olika märken på NIC (n... more
Varför måste jag välja konfiguration på SFP?
Varför konfigureras SFP? När standarden för SFP sattes så byggdes möjligheten f... more
Vad innebär funktionsgaranti?
När du beställer en SFP med rätt konfiguration från oss garanterar vi att den sk... more
Vilket är det kortaste avståndet för singlemode SFP?
Måste man använda dämpare på korta avstånd? Först och främst på transceivers oa... more
Vad händer om en SFP inte fungerar som vi köpt?
Vi hjälper er att välja rätt SFP redan från början. Skulle det ändå mot förmodan... more
Vad är det för garanti på SFP?
Direktronik erbjuder 5 års garanti på optiska transceivers, alltså alla SFP, SFP... more
Vilken SFP för Dell N1524?
För Dell N1524 kan det vara svårt att hitta dokumentation vilka SFP+ du ska anvä... more
Aruba (HPE) tillåter icke-HP-SFP med kommando
Det är endast tillgängligt på 3810M, 5400R, 2920, 2930F, 2930M, 2540, och 2530. ... more
Vilken SFP+ Multimode för Dell S4048?
Dell har många olika SFP för samma sak och de passar i olika av deras switchseri... more