Hem > SFP, Optiska transceivers

SFP, Optiska transceivers

Sida A och Sida B på SFP+ DAC (Direct Attach Cable)
Sida A och Sida B på en SFP+ Direct Attach Cable refererar till kabelns ändar, s... mera
Korsad eller rak fiberkabel vanligt fel
Det är vanligt att en länk i ett nätverk inte startar efter installation på grun... mera
Vad är skillnaden mellan aktiv och passiv Direct Attach Cable (DAC)
En passiv SFP+ Direct Attach Cable (DAC) är en typ av kopparkabel som ansluter t... mera
Vad är skillnaden mellan FP- och VCSEL-lasersändare?
FP laser transmitter och VCSEL laser transmitter är två olika typer av laserdiod... mera
Vad är TOSA och BOSA i en SFP?
TOSA och BOSA är två olika typer av optiska moduler som används i Small Form Fac... mera
SFP singlemode över multimode-fiber
Går det att köra singlemode-SFP över multimode-fiber? Och tvärtom, går det att k... mera
Country of Origin COO SFP
Den stora majoriteten av SFP har ursprungsland Kina. Vi erbjuder Country of Or... mera
Vilken SFP+ Transceiver för Dell VxRail?
För Dell VxRail behöver du Intel-konfiguration på SFP+ enligt bifogad fil. Till... mera
Vad betyder dual rate sfp?
Dual Rate menas med dubbla hastigheter. En Gigabit SFP ska enligt MSA Standard h... mera
Vad är en SFP switch?
Vad är en SFP-switch? När man säger switch och prata nätverk menar man förstås ... mera
Vad är SFP port?
En nätverksport är väldigt brett men normalt tänker man då på en nätverkskabel. ... mera
Vad är en SFP?
SFP, eller Small Form-Factor Pluggable, är en typ av transceiver som används för... mera
SFP och SFP+ Multirate?
Multirate innebär att utrustningen hanterar flera hastigheter. Normalt sett kla... mera
Varför behöver man Video SFP när signal skall skickas via SDI interface
Det finns standard SFP för överföring av vanlig Ethernet baserad datatrafik och ... mera
Vad är DDMI?
DDMI, även kallat DDM eller DOM är kort för Digital Diagnostics Monitoring eller... mera
Vilken konfiguration för NIC / Nätverkskort?
Hur vet jag vilken konfiguration jag ska välja när det är olika märken på NIC (n... mera
Vilken SFP ska jag ha till HP Aruba 2530, CX 6000 och CX 6100?
Det beror på vilket nätverk du vill ansluta din Aruba switch till och vilken has... mera
Varför måste jag välja konfiguration på SFP?
Varför konfigureras SFP? När standarden för SFP sattes så byggdes möjligheten f... mera
Vad innebär funktionsgaranti?
När du beställer en SFP med rätt konfiguration från oss garanterar vi att den sk... mera
Vilket är det kortaste avståndet för singlemode SFP?
Måste man använda dämpare på korta avstånd? Först och främst på transceivers oa... mera
Vad händer om en SFP inte fungerar som vi köpt?
Vi hjälper er att välja rätt SFP redan från början. Skulle det ändå mot förmodan... mera
Vad är det för garanti på SFP?
Direktronik erbjuder 5 års garanti på optiska transceivers, alltså alla SFP, SFP... mera
Vilken SFP för Dell N1524?
För Dell N1524 kan det vara svårt att hitta dokumentation vilka SFP+ du ska anvä... mera
Aruba (HPE) tillåter icke-HP-SFP med kommando
Det är endast tillgängligt på 3810M, 5400R, 2920, 2930F, 2930M, 2540, och 2530. ... mera
Vilken SFP+ Multimode för Dell S4048?
Dell har många olika SFP för samma sak och de passar i olika av deras switchseri... mera