Home > Larminsamling, loggers och relästyrning > Jag vill övervaka temperaturen i ett serverrack och få larm via e-post eller SNMP om det blir för varmt.

Jag vill övervaka temperaturen i ett serverrack och få larm via e-post eller SNMP om det blir för varmt.

För enkel och pålitlig temperaturövervakning är HWg-STE Nätverkstermometer ett utmärkt val. Den finns i två versioner, med och utan PoE och WiFi, och du hittar dessa här https://www.direktronik.se/direktronik/overvakning/automationscada/larminsamlingloggers/natverksansluten-temperatur-och-luftfuktighets-matare/ samt här https://www.direktronik.se/direktronik/overvakning/automationscada/larminsamlingloggers/natverksansluten-temperatur-och-luftfuktighets-matare2/?variationCode=19-0405