Hem > Larminsamling, loggers och relästyrning

Larminsamling, loggers och relästyrning

Vad är skillnaden på LoRaWAN-sensorer med klass A,B och C
Sensorer med Klass A, B och C Om du tittar på sensorer för LoRaWAN så kommer d... mera
Hur får jag larm vid strömbortfall eller när det är för kallt?
När du har fritidshuset, garaget, kontoret eller serverrummet som du vill ha kol... mera
Hur får jag igång temperatursensorn i WiFi-smartplug, art 20109266
https://www.direktronik.se/direktronik/overvakning/automationscada/larminsamling... mera
How not to distroy a relay
https://www.hw-group.com/support/how-not-to-destroy-a-relay mera
Hur kontrollerar jag saldo på mitt kontantkort?
Om du använder kontantkort i produkt som inte är en telefon kan du göra på följa... mera
Snabbguide för SMS-Larm Simpal
Behöver du lite hjälp på traven för att starta upp ditt nya SMS larm (https://ww... mera
Komma igång med SMS brytare
- Skaffa ett SIM-kort utan krav på PIN-kod - Sätt i SIM-kortet. LED skall blin... mera
Kan jag använda ett kontantkort, till mitt SMS larm eller måste jag ha ett SIM-kort med abonnemang?
SMS-larmet använder sig av SMS så samtliga SIM-kort som kan skicka SMS går bra a... mera