Home > Larminsamling, loggers och relästyrning

Larminsamling, loggers och relästyrning

How not to distroy a relay
https://www.hw-group.com/support/how-not-to-destroy-a-relay more
Hur kontrollerar jag saldo på mitt kontantkort?
Om du använder kontantkort i produkt som inte är en telefon kan du göra på följa... more
Snabbguide för SMS-Larm
Behöver du lite hjälp på traven för att starta upp ditt nya SMS larm (https://ww... more
Komma igång med SMS brytare
- Skaffa ett SIM-kort utan krav på PIN-kod - Sätt i SIM-kortet. LED skall blin... more
Jag vill övervaka temperaturen i ett serverrack och få larm via e-post eller SNMP om det blir för varmt.
För enkel och pålitlig temperaturövervakning är HWg-STE Nätverkstermometer ett u... more
Kan jag använda ett kontantkort, till mitt SMS larm (19-0415) eller måste jag ha ett SIM-kort med abonnemang?
SMS-larmet använder sig av GSM/SMS så samtliga SIM-kort som kan skicka SMS går b... more