Hem > SFP, Optiska transceivers > Vad är en SFP switch?

Vad är en SFP switch?

Vad är en SFP-switch?

När man säger switch och prata nätverk menar man förstås nätverksswitch som är gjort för att koppla ihop datorer, skrivare, servrar, nas (inom LAN) och kontor med datacenter (WAN).

En vanlig switch har bara anslutningar med vanlig RJ45 (nätverkskablage).

En SFP-switch har en eller flera portar där du kan ansluta en SFP. Det gör du för att du i vanliga fall har fiberkablage du vill ansluta till din switch. Ta reda på vad en SFP är.