Hem > SFP, Optiska transceivers > Aruba (HPE) tillåter icke-HP-SFP med kommando

Aruba (HPE) tillåter icke-HP-SFP med kommando

Det är endast tillgängligt på 3810M, 5400R, 2920, 2930F, 2930M, 2540, och 2530. Funktionen är inte tillgänglig på några andra Aruba-switchar. Dubbelkolla så du har uppdaterat din firmware på switchen.

Kommandot allow-unsupported-transceiver är ett odokumenterat kommando och dyker inte upp i CLI med "?" som ett val och kommandot ges heller inte som förslag med tab.

Detta kan enligt HP ändras utan förvarning så uppdatering av firmware kan i teorin ta bort funktionen.

Proceduren är beskriven i bifogad fil

Se vilka HP / Aruba J4859D Direktronik erbjuder.