Hem > Larminsamling, loggers och relästyrning > Kan ert SMS-Larm vid oönskad temperatur och strömavbrott även tala om aktuell temperatur i exempelvis mitt fritidshus?

Kan ert SMS-Larm vid oönskad temperatur och strömavbrott även tala om aktuell temperatur i exempelvis mitt fritidshus?

Ja absolut, om du skickar ett SMS till enheten så svarar den med aktuell temperaturinformation i ett SMS tillbaka till dig.

Läs mer om våran temperaturvakt