Hem > Övervakningskamera & NVR > Varför Internet Explorer 32bit till kameror och NVR-system?

Varför Internet Explorer 32bit till kameror och NVR-system?

För att titta på videoströmmen så kan man ofta använda vilken webbläsare man vill, men vid installation/inställningar så blir trafiken dubbelriktad och de krävs ofta både att man installerar extra programmoduler samt tillåter en lägre säkerhetsnivå för enhetens adress.

Detta gäller kameror och nätverksinspelare (NVR) från Vivotek, 3G/4G-kameror, Messoa kameror/NVR och DigiEver NVR.