Home > SFP, Optiska transceivers > Vilken SFP ska jag ha till HP 2530?

Vilken SFP ska jag ha till HP 2530?

Har du Singlemode- eller Multimode-fiber?

För Singlemode
33-4123 med konfiguration HP Networking J4859C för äldre Firmware
33-4123 med konfiguration HP Networking J4859D för nyare Firmware

För Multimode
33-4130 med konfiguration HP Networking J4858C för äldre Firmware
33-4130 med konfiguration HP Networking J4858D för nyare Firmware

Dubbelkolla gärna ditt datablad (Quickspec på HP-språk) för att se vilken version du ska ha för just din switch och firmware.

Kontakta oss vid frågor.