Hem > SFP, Optiska transceivers > Vilken konfiguration för NIC / Nätverkskort?

Vilken konfiguration för NIC / Nätverkskort?

Hur vet jag vilken konfiguration jag ska välja när det är olika märken på NIC (nätverkskort) och switchen eller servern?

Det normala är att du tittar på vilken SFP eller SFP+ ditt nätverkskort kräver. Exempelvis om det är Intel-nätverkskort i en HP-server så behöver du välja Intel-konfiguration på din SFP+. Om du vill ha en SFP+ SR Multimode kan du köra på konfiguration Intel E10GSFPSR

Obervera att med Dell-server behöver ofta en Dell-konfiguration på SFP, SFP+, QSFP+ inte nödvändigtvis vara av fabrikatet på nätverkskortet så med Dell kan extra undersökning behövas.

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!