Hem > Larminsamling, loggers och relästyrning > Hur får jag igång temperatursensorn i WiFi-smartplug, art 20109266

Hur får jag igång temperatursensorn i WiFi-smartplug, art 20109266

https://www.direktronik.se/direktronik/overvakning/automationscada/larminsamlingloggers/wifi--mobilansluten-smartplug-for-styrning-av-vagguttag/

Så här ansluter du din temperatursensor DS18B20 art. 20109309 https://www.direktronik.se/direktronik/tillbehor/temperatursensor-ip68-klassad--55-till-125/ till din smartplug.

1. Plugga in sensorn i porten märkt DS18B20

2. Gå till settings i din mobilapp och välj External Probe för att sätta uppdateringsintervall ex 5 min

3. Gå till val Misc och Change sensor Type till DS18B20

Om du ställt uppdateringsintervall på 5 min så avvakta den tiden så att nya data hinner komma in i molntjänsten

Lycka till med din installation