Hem > Övervakningskamera & NVR > Krav för att få ingång mobil access till 3G kamera

Krav för att få ingång mobil access till 3G kamera

För att komma igång med mobil access till 3G/4G kameror behöver du göra följande.

• Skaffa ett SIM-kort där man tagit bort krav på PIN-koden och få rätt APN (Access Point Name) från leverantören av SIM-kortet.
  • Installera kortet och montera antennen
  • Logga in på kameran och gå till "3G Setup menyn"
  • Där väljer du "manuell 3G Settings"
  • Skriv in APN under Access Point Name
  • Behåll *99# som telefonnummer
  • Tryck på knappen "Hardware Test". Verifiera att alla tester fungerat.
  • Det mobila abonnemanget aktiveras när man kopplar loss den fasta nätverkskabeln.
    Obs! Så länge man är ansluten till ett fast nätverk så är det det som används av enheten.