Hem > Larminsamling, loggers och relästyrning > Hur kontrollerar jag saldo på mitt kontantkort?

Hur kontrollerar jag saldo på mitt kontantkort?

Om du använder kontantkort i produkt som inte är en telefon kan du göra på följande sätt:

https://www.telia.se/privat/support/info/kontrollera-saldo-i-mobilen

Se länk till hur man gör hos telia.

https://connect.telenordigital.com/id/signin

Se länk Telenor

För Tele2 gå till https://www.tele2.se/ sen välj "Mitt Tele2" därifrån kan du skapa konto och se dina saldon