Hem > Övervakningskamera & NVR > Hur startar man 32bit Internet Explorer på en 64bit Windows system?

Hur startar man 32bit Internet Explorer på en 64bit Windows system?

Hur startar man 32-bit Internet Explorer på en 64-bit Windows-operativsystem? Normalt i en Windows 10 64-bit system hittas rätt program under:

C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exe

Ett annat bra sätt är att för Vivotek installera deras program ”Installation Wizard 2”. Det söker rätt på Vivotek kameror/NVR som sitter på samma nätverk, oberoende av vilken IP-adress som används och startar automatiskt rätt version Internet Explorer.