Hem > Larminsamling, loggers och relästyrning > Snabbguide för SMS-Larm Simpal

Snabbguide för SMS-Larm Simpal

Behöver du lite hjälp på traven för att starta upp ditt nya SMS larm? Här hittar du en snabb installationsguide samt en enkel instruktionsvideo för att enkelt komma igång med ditt SMS-larm. Ladda även hem det bifogade snabbstartsdokumentet

Frequently asked questions:

Jag får ingen kontakt med min simpal:

Det som rekommenderas till simpal enheten är ett vanligt SIM-kort som kan skicka SMS alltså INTE ett IoT-SIM eftersom ett IoT-SIM är gjort för ren datatrafik likt ett mobilt bredband. Det som föredras är ett telia eller telenor kontantkort.

Är pinkoden avaktiverat på simkortet som skall monteras i simpal enheten?

Finns det saldo på simkortet?

instruktionsvideo hur man monterar simkoret och kopplar ihop simpal enheten med Masternummret (telefonen).

https://www.youtube.com/watch?v=ddvuyE274II&t=3s

Snabbguiden ligger som bifogad pdf.