Hem > SFP, Optiska transceivers > Vad innebär funktionsgaranti?

Vad innebär funktionsgaranti?

När du beställer en SFP med rätt konfiguration från oss garanterar vi att den ska fungera. Fungerar den ändå inte så hjälper vi till att åtgärda detta. Kan vi mot förmodan inte lösa kompatibilitet till din utrustning så får ni såklart returnera er SFP. Garantin gäller vid leveranstillfället. Om ni i framtiden gör förändringar i er miljö med exempelvis uppdateringar av switchen så kan vi inte garantera kompatibilitet pga förändringar i miljön.