Hem > Övervakningskamera & NVR > Hur ställer man in lämplig säkerhetsnivå i Internet Explorer

Hur ställer man in lämplig säkerhetsnivå i Internet Explorer

För att välja lämplig säkerhetsnivå, utan att försämra säkerheten, ser man till att endast nätverksadresser där kameran sitter får ändrad nivå.

• Gå till inställningar genom att trycka på kugghjulet uppe till höger i Internet Explorer
  • Välj där Internetalternativ.
  • Anpassa för ditt nätverks adress.

Se länk till Microsoft för senaste instruktionerna hur man ändrar säkerhetsinställningar i Internet Explorer