Hem > SFP, Optiska transceivers > Sida A och Sida B på SFP+ DAC (Direct Attach Cable)

Sida A och Sida B på SFP+ DAC (Direct Attach Cable)

Sida A och Sida B på en SFP+ Direct Attach Cable refererar till kabelns ändar, som ansluter SFP+ portar på nätverksenheter för direkt dataöverföring.

När olika konfigurationer beställs på vardera sida så konfigurerar vi i bokstavsordning. Till exempel Dell och Aruba kommer att konfigureras enligt:

Sida A: Aruba
Sida B: Dell

På din SFP+ DAC kommer du kunna se en märkning på A och B. Detta visar sig till exempel på serienummer alternativt med en röd märkning.

Se vilka DAC vi har att erbjuda.