Hem > Nätverkskablage och nätverkskablar (koppar) > Varför är hakfritt nätverkskablage bra?

Varför är hakfritt nätverkskablage bra?

Hakfri nätverkspatch har ett skydd för flärpen (du vet, flärpen du trycker ner för att få kontakten att lossna från nätverksuttaget). Denna flärp kan man skydda och har kablaget detta skydd så kallar vi nätverkspatchen för hakfri.

Hakfri betyder att när du drar i kabeln så kommer den inte fastna i någonting, alltså inte haka fast och därför kallar vi den hakfri.